head_bannera

В настоящия сезон с висока температура е много важно да се обърне внимание на мерките за здраве и безопасност на работниците, особено в високотемпературни среди. Ще осигурим подходящи количества ледена вода и диня, както и ще подготвим лекарства за профилактика на топлин, за да помогнем на работниците да поддържат баланс на телесната температура и влага при високи температури и да намалим умората и дискомфорта. In addition, we add some temporary workers and adjust the work schedule when necessary to reduce the work pressure of the workers. This helps ensure that the workers can maintain high efficiency and good working condition even under high-load work conditions.

Yijiang ходова част

В допълнение, ние ще проверяваме оборудването всеки ден, за да гарантираме нормалната работа и поддръжка на оборудването, за да избегнем повреда на оборудването, причинено от високотемпературно време. Тези мерки ще помогнат да се гарантира качеството на продукта и доставката навреме, като същевременно ще подобри трудовия опит и производителността на работниците.

Ние се грижим и подкрепяме всеки работник и се надяваме, че работниците могат да поддържат здравословни и ефективни условия на труд през този натоварен период. Заедно създаваме положителна работна среда, която насърчава растежа и производителността на компанията.

Ние предлагаме гама от колела от серия Morooka, включително MST800, MST1500, MST2200 и други.

Ние в Yijiang сме специализирани в производството. Ние не само персонализираме, но и създаваме с вас.

manager@crawlerundercarriage.com


Време на публикуване: 19 юли 2024 г